När det blir allt fler som erbjuder spel online kan det vara svårt som spelare att få en överblick, men nu kommer en sajt som ska hjälpa spelaren att hantera just detta. 

Att Sverige har ett spelmonopol kan vara svårt att förstå med tanke på de antalet spelleverantörer709265-online-money som regelbundet marknadsför på tv- och reklam. Antalet spelbolag har den senaste tiden vuxit explosionsartat och numera har den genomsnittlige spelaren konton på mellan två till åtta spelsajter. Det har dock än inte varit möjligt att samla sitt spelande på ett ställe, någonting som bolaget Zimpler vill ändra på.

Vill du hitta bra Svenska casinospel som du kan använda när du ska spela på mobilen? Då kan du klicka här. Vidare skickas du då till en sajt som har lyft fram flera olika spel som du kan spela, med information om vad du erhåller för bonus som ny kund och andra bra anledningar beroende på spelleverantör. Men tänk om du kunde hitta alla spel i en app? Det kommer att bli möjligt. Kristofer Ekmna Cinclair, VD och grundare av det nya svenska bolaget Zimpler förklarar:

– Spelindustrin är en stor växande marknad. Den är global och det mobila spelandet kräver ett verktyg för kontroll och översikt över sitt spelande. Vi såg att vi har en möjlighet att göra det vi kan, att ge kontroll till spelkunden. Läs mer.

Zimpler kommer att fungera som så att spelarens samtliga pengar samlas på ett konto, vilka de sen kan fördela på drygt 200 olika spelsajter. Detta är någonting som grundarna av Zimpler tror kommer minska risken för spelmissbruk. Enligt Folkmyndighetens nationella folkhälsoenkät ägnades sig cirka 3 procent av svenskarna sig åt riskabelt spelande – men genom att se samtliga transaktioner på ett ställe, samt utnyttja budget- och blockeringsfunktioner kommer spelarens kontroll öka.